Napar z zielonej herbaty wzmacnia naturalną odporność naszego organizmu. Oczyszcza z toksyn i spowalnia procesy starzenia. Dobrze wpływa na metabolizm i wspomaga odchudzanie.
Aloes ma właściwości wspomagające prace układu trawiennego, oczyszczające oraz poprawiające odporność organizmu.
Jak parzyć zieloną herbatę?
Do filiżanki wsypujemy mniej więcej 1 łyżeczkę liści – po pewnym czasie sami ocenimy jaka ilość jest dla nas najlepsza. Herbatę zieloną zalewamy wodą o temp. 75-85°C. Parzona do 3 minut działa pobudzająco, natomiast powyżej 3 minut relaksuje i uspokaja.
Skład: herbata zielona liściasta, pączki jaśminu 1%, melon Hami 1%, aromat Aloe Vera
Kraj pochodzenia: Cejlon (Sri Lanka)
Waga: 250g
teresa.annabak (zweryfikowany) –
Polecam – bardzo dobra herbata