To klasyczny składnik kuchni greckiej, który doskonale sprawdzi się jako przystawka, dodatek do sałatek, makaronów, pizzy, dań mięsnych oraz serowych kompozycji. Ich uniwersalny smak czyni je idealnym wyborem zarówno do codziennych posiłków, jak i eleganckich przekąsek. Produkt nie zawiera sztucznych barwników ani aromatów, jest odpowiedni dla wegan i wolny od GMO.
Zastosowanie: jako przekąska, dodatek do sałatek, dań głównych, makaronów, pizzy lub serowych desek.
Składniki: oliwki zielone Halkidiki (52,8%), woda, sól morska, kwas mlekowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Alergeny: produkt może zawierać śladowe ilości orzechów. Może zawierać fragmenty pestek oliwek.
Wartości odżywcze:
Wartość odżywcza w 100 g produktu: wartość energetyczna 842 kJ / 201 kcal; tłuszcz 21 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 3,4 g; węglowodany 1,7 g, w tym cukry 0 g; błonnik 2,7 g; białko 1,4 g; sól 2,9 g.
Masa netto: 360 g.
Masa po odsączeniu: 190 g.




Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.