Aromatyczny łagodny przecier paprykowy “Biber Salcası”, podkreśli smak każdej potrawy. Zrobiony z dojrzałej i soczystej papryki zachwyca zapachem. Sekretem doskonałego smaku tej tureckiej pasty paprykowej jest idealne połączenie ostrości i słodyczy. Przecier paprykowy “Biber Salcası” ma kuszący, intensywny czerwony kolor, mocny paprykowy smak. Produkt wegański, w 100% naturalny. Nie zawiera konserwantów.
Aby pasta po otwarciu długo zachowała świeżość można dodać na wierzch kilka kropli oliwy.
Skład pasta łagodna: czerwona papryka 97%, sól, kwas cytrynowy
Polecamy do zupy gulaszowej, zupy rybnej oraz innych potraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku czerwonej papryki.
Sposób użycia: Pasta paprykowa “Biber Salcası” stosowana jest najczęściej do przyprawiania dań głównych oraz zup, a także do napełniania pide i borek. Na bazie tej pasty można przyrządzić doskonałe dipy i sosy sałatkowe. Świetnie smakuje rozsmarowana na chlebie lub krakersach oraz jako dodatek do deski wędlin i serów.
Skład: czerwona papryka 97%, sól, kwas cytrynowy
Waga netto: 190g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.